Jucarii de baie

Jucarii de baie

Vizualizare grilă:

Foca Sandy

(0)
92,99 Lei
Apasati butonul de pornire/oprire de pe spatele focii pentru a o porni/opri.Sandy va incepe sa dea din coada.Asezati mingea pe fruntea ei si priviti cum Sandy incepe sa invarta mingea cu botul.Aruncat..
Lipsa stoc

Hipopotamul cu pedale

(0)
72,99 Lei
Pune hipopotamul in cada si urmareste-l cum pedaleaza voios in timp ce canta "O Sole Mio", scotand baloane prin spatele pedalelor sale!Vârsta recomandată: 12 luni+Produsul funcționează cu 3 baterii de..

Jucarie de baie -Corabia piratului Jack

(0)
70,99 Lei
Vârsta recomandată: 18 luni+Apăsați pe capul caracatiței! Să stropim! Turnați apă, iar roata se va învârti... sau trageți cu tunul de apă! Pământ la orizont! Oare ce putem vedea de pe catarg?Înainte! ..
Lipsa stoc

Jucarie de baie Fabrica de cornete cu spuma

(0)
87,99 Lei
..
Lipsa stoc

Jucarie de baie Tomy - Hide & Squeak

(0)
36,99 Lei
Sa facem cunostinta! Suntem jucariile de baie de care ai nevoie ca baita sa se transforme intr-o adevatara distractie.Arunca-ne in cada si sa inceapa distractia. Nu avem nevoie de baterii. Suntem plin..

Jucarie de baie Tomy, Caracatite care se invartesc si stropesc

(0)
76,99 Lei
Copiilor le plac jucariile care se invartesc si lucrurile care stropesc. Cu aceasta jucarie copilul le are pe amandoua. Parte albastra a jucariei, care se invarte, va perimite sa il atasati de cada, d..

Jucarie de baie- Broasca testoasa cu pui

(0)
64,99 Lei
Strangeti puii de broscute si stropiti cu apa. Priviti sub carapace si sortati diferitele forme. Puii de broscuta pot fi lipiti de peretele baii datorita ventuzelor. Potriviti culorile broscutelor cu ..

Jucarie de baie- Caracatite

(0)
67,99 Lei
O insula plutitoare, viu colorata, cu mama caracatita si 8 puisori colorati diferit (cu piuitori) care se lipesc de peretii cazii sau de faianta.Fiecare pui de caracatita are un numar care se potrives..
Lipsa stoc

Jucarie de baie- Catelul care vasleste

(0)
64,99 Lei
Catelul care vasleste este o jucarie de baie care va distra copiii si adultii in timpul baii.Urmariti cum vaslele se scufunda fie pe o parte, fire pe cealalta a barcutei.Pentru a incepe, invartiti-i c..

Jucarie de baie- Elefantul Rudi

(0)
79,99 Lei
Cânt și stropesc atunci când mă strângi. Elefantul Rudi iubește să arunce cu apă. Strânge-l de burtică și îl vei auzi cum cantă.Mod de funcționare: a) Scufundați-l în apă și strângeți-l de burtică. Ac..

Jucarie de baie- Meduza

(0)
68,99 Lei
Baia de fiecare seara devine distractiva pentru copilasi, cu aceasta jucarie de baie. Apa turnata in meduza curge asemanator dusului, oferind multa clipe distractive.Varsta recomandata: 12 luni+Curata..

Jucarie de baie- Racheta

(0)
56,99 Lei
Ridic-o din apa si se va transforma intr-o fantana de apa.Roteste butonul si alege functiunea dorita.Poate fi utilizata in baie sau la piscina, iar distractia e garantata.Vârsta recomandată: 12 luni+D..
Lipsa stoc

Jucarie de baie- Vapor cu motor

(0)
87,99 Lei
Porniti in aventura cu ajutorul vaporasului de la Tomy.Curatarea produsului: stergeti produsul cu solutie antibacteriana sau cu servetele antibacteriene...
Lipsa stoc

Pinguinul Peryn

(0)
81,99 Lei
Umpleti rezervorul cu apa si gel de dus.Imi place sa ma joc in spuma. Trageti maneta si acopera-ma cu spuma.Rotiti butonul pentru a cadea in cada si pentru a stropi.Vârsta recomandată: 18 luni+..

Testoasa cantareata

(0)
78,99 Lei
Jucarie baie in forma de broasca testoasa care inoata si canta, purtand un costum de baie in dungi, va aduce multa distractie si rasete orei de baie. Roteste cheita de pe carapacea sa pentru a-I face ..
Afişare 1 - 15 din 16 (2 pagini)