Meniu
Coș de cumpărături

Caut un cadou✔️

Caleidoscop Londji, Mediteranean Caleidoscop Londji, Mediteranean
Produs nou
Producator: Londji
Caleidoscop La mare, pe plajă Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici si colorate aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur, cu ajuto..
63,98 Lei
Fără TVA:53,76 Lei
Caleidoscop Londji, Fructe Caleidoscop Londji, Fructe
Produs nou
Producator: Londji
Caleidoscop Fructe delicioase Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele. Spre deosebire de caleidoscoapele clasice, care fac modele din bucățelele mici si colorate aflate în interiorul instrumentului, teleidoscopul face modele caleidoscopice din obiectele din jur, cu ajuto..
63,98 Lei
Fără TVA:53,76 Lei
Puzzle Londji 1000 piese, Vis scandinav Puzzle Londji 1000 piese, Vis scandinav
Produs nou
Producator: Londji
Puzzle cu 1000 de piese, vis scandinav Culoare și bucurie inspirată de ilustrații scandinave. Dimensiune finală 65 x 46. Vârsta recomandată: + 9 ani. Confecționat din Hârtie FSC și carton reciclat conform reglementarilor EN71&ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, p..
141,98 Lei
Fără TVA:119,31 Lei
Puzzle Londji 1000 piese, Duminica Puzzle Londji 1000 piese, Duminica
Produs nou
Producator: Londji
Puzzle cu 1000 de piese O plimbare relaxantă într-o zi de duminică, cu o tânără cu sacoșă pe umăr care poate ascunde un cadou sau o carte.. ilustrație plină de mister pentru o activitate relaxantă. Dimensiune puzzle asamblat: 55 x 48 cm. Ilustrații de Francesc Daranas. Vârsta recomandată: + 9 ani. C..
141,98 Lei
Fără TVA:119,31 Lei
Producator: Djeco
Set bijuterii roz Gradina de vara Cutie cu bijuterii cu tematică grădina de vară, minunat decorată, pentru fetițe cochete. Contine un colier, o bratara ceas, doua agarfe, un inel și doua elastice de păr. Compartimente pentru păstrarea bijuteriilor îngrijit și ordonat. Cutie decorativă, robustă, ușor..
89,98 Lei
Fără TVA:75,61 Lei
Set accesorii Djeco Gradina de vara
Lipsa stoc
Producator: Djeco
Set accesorii Djeco Gradina de vara Geantă și portmoneu asortate, din bumbac. Vârsta recomandată: 4-12 ani. Confecționate din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte...
101,98 Lei
Fără TVA:85,69 Lei
Producator: Egmont toys
Rucsac cu design nostalgic. Bretelele sunt late pentru comfort și au material reflectorizant (se vede pe întruneric, pentru siguranță), deschidere mare pentru acces facil. AVERTISMENT: A se utiliza sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Nu este jucărie. Producător: Egmont toys, Belgia Cara..
167,98 Lei
Fără TVA:141,16 Lei
Set bijuterii Djeco Florile paradis Set bijuterii Djeco Florile paradis
Lipsa stoc
Producator: Djeco
Set bijuterii Florile paradis Set de bijuterii din lemn, pentru fetițe cochete. Setul conține: colier, brățară, 2 agrafe de păr, 2 elastice de păr, 1 inel. Cutia în care se află toate aceste bijuterii, deosebit de decorativă, se va folosi ulterior pentru păstratrea acestora. Confecționate din materi..
89,98 Lei
Fără TVA:75,61 Lei
Pusculita Egmont, India Pusculita Egmont, India
Lipsa stoc
Producator: Egmont toys
Pusculița ideală pentru primele economii ale copilului. ATENȚIE: Nu este jucărie. Confecționată din metal. AVERTISMENT:Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. Pericol de sufocare. A se folosi sub atenta supraveghere a unui adut.  Producător: Egmont toys, Belgia Caracteristici generale ..
36,98 Lei
Fără TVA:31,07 Lei
Invitatii petrecere baiat
Lipsa stoc
Producator: Djeco
Vârsta recomandată: +3 ani. Alege-ți prietenii cu care dorești să sărbătorești și invită-i alături de tine. Vor fi încântați să primească invitațiile personalizate chiar de tine! Setul conține 8 invitații, 8 plicuri și 100 abțibilduri. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, invitațiile și ab..
19,98 Lei
Fără TVA:16,79 Lei
Producator: Fridolin
Cutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici ce pot fi î..
46,98 Lei
Fără TVA:39,48 Lei
Producator: Fridolin
Cutiuță muzicală tip flașneta cu ilustrație mozaic Gaudi. Melodie: "Free as the wind" Articol decorativ. Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici ce pot fi înghițite. Pericol sufocare. ..
46,98 Lei
Fără TVA:39,48 Lei
Afişare 1 - 12 din 435 (37 pagini)