Meniu
Coș de cumpărături

Creative ✔️

Puzzle Londji, Un Ceai fantastic Puzzle Londji, Un Ceai fantastic
Produs nou
Producator: Londji
Puzzle Un Ceai fantasticO invitație într-o lume imaginară, de vis, locuită de personaje speciale, dar care nu uită să ne invite și pe noi la un ceai.Odată rezolvat puzzle-ul, puteți să găsiți variante libere de joc cu cele 48 de cartonașe ilustrate (joc de observație, clasificare, de imaginație, sto..
154,98 Lei
Fără TVA:130,23 Lei
Set de creat tablouri cu nisip animale Djeco Set de creat tablouri cu nisip animale Djeco
Lipsa stoc
Producator: Djeco
Joc creativ tablouri cu nisip animale DjecoDescoperă cele mai prietenoase animăluțe.Arta prin numere – fiecărui număr îi corespunde o anumită nuanță de nisip.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit ..
80,98 Lei
Fără TVA:68,05 Lei
Producator: Djeco
Nisip colorat Pesti stralucitoriDescoperă o lume acvatică populată cu pești multicolori și sclipitori, folosind arta prin numere.Jocul conține: 4 planșe de decorat (porțiunile care urmează a fi decorate cu nisip sunt autoadezive), un instrument de lucru (pentru dezlipit folia autocolantă), 9 cutiuțe..
89,98 Lei
Fără TVA:75,61 Lei
Producator: Djeco
Joc creativ cu nisip colorat Animale pentru copiiO introducere în utilizarea tehnicii de decorare cu nisip colorat.Copiii pun planșa în cutie, folosesc instrumentul de plastic pentru a expune zonele mari pre-lipite și presără peste nisipul colorat urmând instrucțiunile codificate pe culori.Odată ce ..
89,98 Lei
Fără TVA:75,61 Lei
Producator: Djeco
Joc creativ cu sclipici Zane✔️4 planșe cu rochii frumoase pe care să le înveselești cu sclipici colorat. Copiii plasează planșa în cutie, folosesc instrumentul furnizat pentru a expune zonele pre-lipite și presară sclipici urmând instrucțiunile codificate pe culori. Odată terminate, rochiile elegant..
85,98 Lei
Fără TVA:72,25 Lei
Producator: Djeco
Joc creativ cu sclipici Fluturi✔️4 planșe cu flori și insecte de grădină, pentru a fi înveselite cu sclipici colorat.Copiii plasează planșa în cutie, folosesc instrumentul furnizat pentru a expune zonele pre-lipite și presară sclipici urmând instrucțiunile codificate pe culori.Odată finalizat, vor f..
85,98 Lei
Fără TVA:72,25 Lei
Producator: Djeco
Joc creativ cu sclipici Animale✔️4 planșe cu animale multicolore de decorat cu sclipici colorat.Copiii plasează planșa în cutie, folosesc instrumentul furnizat pentru a expune zonele pre-lipite și presară sclipici urmând instrucțiunile codificate pe culori.Odată finalizate, vei fi impresionat de str..
85,98 Lei
Fără TVA:72,25 Lei
Producator: Djeco
Creeaza animale Djeco O activitate creativă și foarte distractivă - decorarea animalelor cu pene și păr din ce în ce mai fantastice. 4 animale de decorat (4 din fiecare): gâște, bufnițe, câini și urși. O gamă de autocolante colorate de adăugat (peste 400). Autocolante ușor de detașat. Conținut: 16 f..
36,98 Lei
Fără TVA:31,07 Lei
Producator: Djeco
Joc creativ Colaje pentru cei mici Colaje cu piese mari de carton și accesorii nostime. Pentru mânuțe mici și îndemânatice care pot crea cele mai simpatice personaje. Copiii pot urma tehnicile clasice de colaj explicate în broșura de instrucțiuni pentru a realiza creații haioase cu diferite texturi...
97,98 Lei
Fără TVA:82,33 Lei
Producator: Djeco
Set de confectionat cutii Djeco Un set de origami care conține hârtie cu imprimeuri cool și sofisticate pentru a crea și decora 24 de cutii mici și prețioase. Urmând instrucțiunile incluse, copiii pliază foile pentru a realiza 3 tipuri de cutii! Apoi le personalizează cu autocolantele furnizate în a..
31,98 Lei
Fără TVA:26,87 Lei
Producator: Djeco
Origami personaje Djeco Un set de origami pentru a-i introduce pe cei mici în această artă japoneză, împăturind foile în pași simpli. Explicații clare în broșura de instrucțiuni. Pentru a face activitatea și mai distractivă, folie sunt neaccesorizate, astfel încât copiii să le poată personaliza după..
31,98 Lei
Fără TVA:26,87 Lei
Producator: Djeco
Origami animale Djeco Un set de origami pentru a-i introduce pe cei mici în această artă japoneză, împăturind foile în pași simpli, explicați clar în broșura de instrucțiuni. Pentru a face activitatea și mai distractivă, sunt oferite versiuni neaccesorizate ale foilor, astfel încât copiii să le poat..
31,98 Lei
Fără TVA:26,87 Lei
Afişare 1 - 12 din 359 (30 pagini)