Meniu
Coș de cumpărături

Clicstoys

Set de construit Clicformers-Politie, 72 piese Set de construit Clicformers-Politie, 72 piese
Lipsa stoc
Producator: Clicstoys
Set cu 72 de piese, de diferte forme, culori și mărimi, cu ajutorul cărora poți să creezi 7 vehicule după modelul celor de poliție, sau chiar mai multe dacă îți folosești imaginația! Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magne..
258,98 Lei
Fără TVA:217,63 Lei
Producator: Clicstoys
Set Basic cu 90 de piese, de diferte forme, culori și mărimi. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, Clicformers înseamnă mai mult decât o simplă jucărie. Sub sloganul ..
218,98 Lei
Fără TVA:184,01 Lei
Producator: Clicstoys
Set Basic cu 50 de piese, de diferte forme, culori și mărimi. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, Clicformers înseamnă mai mult decât o simplă jucărie. Sub sloganul ..
130,98 Lei
Fără TVA:110,06 Lei
Producator: Clicstoys
Set Basic cu 30 de piese, de diferte forme, culori și mărimi. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, Clicformers înseamnă mai mult decât o simplă jucărie. Sub sloganul ..
100,98 Lei
Fără TVA:84,85 Lei
Set cu magneti Stick-O, Basic 10 piese Set cu magneti Stick-O, Basic 10 piese
Lipsa stoc
Producator: Clicstoys
Set cu 10 de piese de baza, de diferite forme, culori și mărimi, cu ajutorul cărora cei mici pot construi orice doresc! Piesele cu magnet incorporat trebuie doar sa fie apropiate una de alta, si astfel se ~fixeaza~ si permit nenumarate combinatii. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magfo..
107,98 Lei
Fără TVA:90,74 Lei
Producator: Clicstoys
Set cu 74 de piese, de diferte forme, culori și mărimi, cu ajutorul cărora poți să creezi 6 vehicule după modelul celor de pe șantier, sau chiar mai multe dacă îți folosești imaginația! Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu ma..
250,98 Lei
Fără TVA:210,90 Lei
Set de construit Clicformers-Mini Transporter 30 piese Set de construit Clicformers-Mini Transporter 30 piese
Lipsa stoc
Producator: Clicstoys
Set Clicformers cu 30 de piese, cu ajutorul carora poti construi 4 modele de vehicule. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, Clicformers înseamnă mai mult decât o simp..
100,98 Lei
Fără TVA:84,85 Lei
Producator: Clicstoys
Set Clicformers cu 30 de piese, cu ajutorul carora poti construi 4 modele de vehicule si nave spatiale. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, Clicformers înseamnă mai ..
100,98 Lei
Fără TVA:84,85 Lei
Producator: Clicstoys
Set cu 79 de piese (albe și negre), de diferte forme și mărimi, cu ajutorul cărora poți să creezi modele de animale, și nu numai! Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia,..
156,98 Lei
Fără TVA:131,91 Lei
Producator: Clicstoys
Set de construit cu 10 de piese de baza, de diferite forme, culori și mărimi, cu ajutorul cărora cei mici pot construi orice doresc! Piesele cu magnet incorporat trebuie doar sa fie apropiate una de alta, si astfel se ~fixeaza~ si permit nenumarate combinatii. Setul incurajeaza la creearea unor anim..
180,98 Lei
Fără TVA:152,08 Lei
Set magnetic de construit- Magformers Vehicule, 17 piese Set magnetic de construit- Magformers Vehicule, 17 piese
Lipsa stoc
Producator: Clicstoys
Set Magformers cu 17 de piese cu magnet, de forma patrata si triunghiulara si roti reglabile, cu ajutorul carora copiii pot sa contruiasca orice vehicule doresc. Posibilitatile si distractia sunt nelimitate, asa ca cei mici pot sa isi lase imaginatia libera si creativitatea lor va prinde cat mai mul..
212,98 Lei
Fără TVA:178,97 Lei
Producator: Clicstoys
Set Basic de construit cu 26 de piese cu magnet, de forma patrata si triunghiulara, in culori intense, cu ajutorul carora copiii pot sa contruiasca structuri 3D. Posibilitatile si distractia sunt nelimitate, asa ca cei mici pot sa isi lase imaginatia libera si creativitatea lor va prinde cat mai mul..
275,98 Lei
Fără TVA:231,91 Lei
Afişare 1 - 12 din 55 (5 pagini)