Meniu
Coș de cumpărături

Djeco

Turn de construit Djeco Scara Turn de construit Djeco Scara
Produs nou
Producator: Djeco
Turn de construit Scara10 blocuri din carton gros care să se potrivească, să se clădească și să se doboare de câte ori doriți!Prin stivuire formează o  piramidă de 86 cm înălțime!Copiii stivuiesc cuburile astfel încât ilustrațiile să creeze o secvență logică și pot învăța astfel forme, culori, ..
92,98 Lei
Fără TVA:78,13 Lei
Turn de construit Djeco Natura Turn de construit Djeco Natura
Produs nou
Producator: Djeco
Turn de construit Natura 10 blocuri din carton gros care să se potrivească, să se clădească și să se doboare de câte ori doriți! Prin stivuire formează o  piramidă de 86 cm înălțime! Copiii stivuiesc cuburile astfel încât ilustrațiile să creeze o secvență logică și pot învăța astfel forme, culori, a..
92,98 Lei
Fără TVA:78,13 Lei
Turn de construit Djeco Masini Turn de construit Djeco Masini
Produs nou
Producator: Djeco
Turn de construit 10 blocuri din carton gros care să se potrivească, să se clădească și să se doboare de câte ori doriți! Prin stivuire formează o  piramidă de 86 cm înălțime! Copiii stivuiesc cuburile astfel încât ilustrațiile să creeze o secvență logică și pot învăța astfel forme, culori, animale,..
92,98 Lei
Fără TVA:78,13 Lei
Turn de construit Djeco Copac Turn de construit Djeco Copac
Produs nou
Producator: Djeco
Turn de construit Copac 10 blocuri din carton gros care să se potrivească, să se clădească și să se doboare de câte ori doriți! Prin stivuire formează o  piramidă de 86 cm înălțime! Copiii stivuiesc cuburile astfel încât ilustrațiile să creeze o secvență logică și pot învăța astfel forme, culori, an..
92,98 Lei
Fără TVA:78,13 Lei
Topanifarm Djeco Topanifarm Djeco
Produs nou
Producator: Djeco
Topanifarm Joc de construcţie, imaginaţie şi îndemânare pentru învățarea numerelor, formelor și a animalelor. Joacă fără sfârșit: copiii pot stivui blocurile de carton pentru a face un turn sau le pot potrivi împreună. De asemenea, le pot răspândi și crea o mulțime de scene de fermă sau pur și simpl..
121,98 Lei
Fără TVA:102,50 Lei
Mini garaj Djeco Mini garaj Djeco
Produs nou
Producator: Djeco
Mini garaj Mini garaj cu mașinuțe din lemn conduse de animăluțe simpatice. Un garaj din lemn și trei mașinuțe pe care copiii le pot împinge pe rampă, ascunde sub garaj sau parca în garaj. Conține: un mini garaj lemn cu pantă, 3 mașinute din lemn pentru jocul liber. Vârsta recomandată: + 18 luni. Con..
129,98 Lei
Fără TVA:109,22 Lei
Minge usoara Djeco, Balon Geometric Minge usoara Djeco, Balon Geometric
Produs nou
Producator: Djeco
Minge usoara Balon Geometric Este o minge ușoară cu ilustrații drăguțe geometrice. Când este introdus în husa decorativă din pânză, un simplu balon de cauciuc se transformă într-un balon cu aer cald, pentru a se bucura copiii de toate vârstele în casă sau în natură! Cea mai uşoară şi colorată minge ..
45,98 Lei
Fără TVA:38,64 Lei
Minge usoara Djeco, Animale in balon Minge usoara Djeco, Animale in balon
Produs nou
Producator: Djeco
Minge usoara Animale in balon Este o minge de pânză ușoară cu ilustrații drăguțe cu animale din pădure. Când este introdus în husa decorativă din pânză, un simplu balon de cauciuc se transformă într-un balon cu aer cald, pentru a se bucura copiii de toate vârstele, în casă sau în natură! Cea mai uşo..
45,98 Lei
Fără TVA:38,64 Lei
Minge usoara Djeco Pastel
Produs nou
Producator: Djeco
Minge usoara pastel Este o minge de pânză ușoară cu ilustrații în culori pastelate. Când este introdus în husa decorativă din pânză, un simplu balon de cauciuc se transformă într-un balon cu aer cald, pentru a se bucura copiii de toate vârstele în casă sau în natură! Cea mai uşoară şi colorată minge..
45,98 Lei
Fără TVA:38,64 Lei
Jucarie Pop up Djeco Jucarie Pop up Djeco
Produs nou
Producator: Djeco
Jucarie Pop up O jucărie pop-up din lemn natural în culori luminoase pentru cei mici cu vârsta de peste 12 luni. O bază frumos ilustrată și trei bastoane „animale” pe care cei mici le fac să sară prin apăsare. Animalele săltărete îi amuză teribil pe bebeluși, provocând hohote de râs în cascadă. Conf..
109,98 Lei
Fără TVA:92,42 Lei
Jucarie bebe Djeco Ploaie colorata-Verde Jucarie bebe Djeco Ploaie colorata-Verde
Produs nou
Producator: Djeco
Jucarie bebe Ploaie colorata Un baton de ploaie din lemn natural în nuante de verde, pentru bebeluși în vârstă de plus 12 luni. Bebelușii întorc și scutură batonul pentru a vedea mărgelele căzând și a ascultă sunetul blând al ploii. Jucărie pentru stimularea senzorială (auditiv şi tactil) şi dezvolt..
83,98 Lei
Fără TVA:70,57 Lei
Geopingy Cutia formelor Djeco Geopingy Cutia formelor Djeco
Produs nou
Producator: Djeco
Geopingy Cutia formelor Micii pinguini ştiu să facă diferenţa între formele geometrice şi să le aşeze pe fiecare la locul potrivit. Conţine 5 forme diferite, frumos colorate, de recunoscut şi de potrivit. Dimensiune produs: 12 x 6.5 x 12 cm. Confecţionată din lemn, cu vopsea non toxică Conform regle..
82,98 Lei
Fără TVA:69,73 Lei
Afişare 1 - 12 din 1140 (95 pagini)