Meniu
Coș de cumpărături

Educative

Educative

Producator: LEGO
ia autobuzul pentru o zi distractivă la școală cu billy și maddy, personajele tv din lego® city. ai grijă la copilul care gonește cu bmx-ul pe pista de biciclete! coboară rampa pentru scaunul cu rotile și ajută elevul să iasă, apoi traversează trecerea de pietoni pentru a ajunge în curtea ..
301,06 Lei
Fără TVA:252,99 Lei
Producator: LEGO
vino cu olivia și daniel în misiunea lor de a face orașul heartlake verde! ajut-o pe olivia să îngrijească puieții în seră. curăță plantele cu foarfeca. adună frunzele și pune-le în lada de compost. pompează apa în stropitoare. condu camionul electric pentru a livra cop..
133,65 Lei
Fără TVA:112,31 Lei
Producator: LEGO
gonește prin gotham city™ cu batman™ și selina kyle™ pe motocicletele lor puternice. batman este gata să lupte împotriva criminalității cu batarang™ și arma apucătoare. selina are un lanț în mână - și o piatră prețioasă ascunsă în cutia de depozitare a..
73,78 Lei
Fără TVA:62,00 Lei
Producator: LEGO
transportă noul elicopter de salvare la baza sa din lego® city. formidabilul camion roșu include o remorcă lungă articulată cu platformă și girofaruri de avertizare pliabile pentru încărcături extra-late! după ce elicopterul este încărcat și asigurat, urcă-te în camion și porne..
121,67 Lei
Fără TVA:102,24 Lei
Producator: LEGO
pleacă la țară la bordul tractorului lego® city. condusul pe teren accidentat nu este o problemă pentru imensele anvelope din spate ale tractorului. încarcă baloții de fân și lada cu dovleac, măr și morcovi în cupa tractorului. înalță apoi pentru a le ridica în aer ..
90,05 Lei
Fără TVA:75,67 Lei
Producator: LEGO
Caracteristici:Vârsta recomandată: 6+Numar piese: 400-449..
89,11 Lei
Fără TVA:74,88 Lei
Producator: LEGO
ansează distracția creativă cu acest formidabil kit suport pentru creioane! asamblează și decorează panourile suportului multifuncțional în formă de rachetă, apoi folosește-l pe birou sau în camera ta. expune o imagine sau un desen la fereastra din față și pune creioanele și obiectele de..
92,45 Lei
Fără TVA:77,69 Lei
Producator: LEGO
adaugă o luptă cu Șeful sumo bro la setul de bază lego® super mario™, cu acest set de extindere cool! învinge-l pe crowber, apoi calcă cu putere manetele de la baza turnului pentru a-l zdruncina și a-l răsturna pe Șeful sumo bro. după ce învingi inamicul care se bate cu pumnii ..
138,37 Lei
Fără TVA:116,28 Lei
Producator: LEGO
explorează cimitirul de lângă luigi’s mansion™! întâlnește-te cu prietenosul polterpup. doboară-l pe bogmire cu bila de umbre. odată ce bogmire este învins, răstoarnă găleata, deschide ușa și intră în conac. caută osul de aur în interior pentru a i-l o..
211,08 Lei
Fără TVA:177,38 Lei
Producator: LEGO
străbate plaja cu dorrie colectând monede! sari pe personajul prietenos și pornește în explorare. azvârle cochilia verde pentru a-l învinge pe crabul huckit, apoi caută blocurile 1, 2, 3: distruge castelul de nisip, bălăcește-te în fântână și clatină copacul..
136,45 Lei
Fără TVA:114,66 Lei
Producator: LEGO
fii la înălțime cu acest set de extindere lego® super mario™ super-distractiv. ajută-l pe lego® mario™ sau pe lego® luigi™ (figurinele nu sunt incluse) să-l învingă pe inamicul bob-omb. apoi e momentul să decolezi - zboară pe cer cu clovn-mobil bowser jr pen..
45,47 Lei
Fără TVA:38,21 Lei
Producator: LEGO
vizitează casa lui mario lego® și câștigă monede la nivelul următor lego super mario™! vorbește cu yoshi afară - ce va spune mario™ lego și câte monede vei obține? găsește blocul de putere stea la mansardă pentru a întrerupe timpul de joc, câștigă monede, și a..
143,49 Lei
Fără TVA:120,58 Lei
Afişare 1 - 12 din 104 (9 pagini)