Meniu
Coș de cumpărături

LAMAZE

Lamaze-Papusica Emilia Lamaze-Papusica Emilia
Cel mai vandut
Producator: LAMAZE
papusa emily este o jucarie prietenoasa, cu diverse culori si componente zornaitoare. fustita ei colorata ii capteaza atentia micutului ore in sir; are o palarie asortata cu rochita; intr-una dintre manute are o jucarie in forma de floare care zornaie cand este miscata. are un dispozitiv special ..
47,95 Lei
Fără TVA:40,29 Lei
Producator: LAMAZE
lamaze- carte din plus bebelușul are multe de văzut, atins și simțit. descoperiți și creați povești împreună. totul începe cu pași mici petreceți momente frumoase prin fiecare atingere, sunet, formă, culoare și mișcare. caracteristici principale: inel de prindere; scârțâi..
29,10 Lei
Fără TVA:24,45 Lei
Producator: LAMAZE
petreceți momente frumoase prin fiecare atingere, sunet, formă, culoare și mișcare. culorile luminoase și diferitele texturi ale materialelor sporesc stimularea vizuală, tactilă și auditivă pentru copil, în timp ce acesta se joacă. clipsul permite atașarea jucăriei la carucior sau scaun auto..
39,42 Lei
Fără TVA:33,13 Lei
Zornaitoare Freddie licuriciul Zornaitoare Freddie licuriciul
Cel mai vandut
Producator: LAMAZE
lameze- freddie, licuriciul zornaitor totul începe cu pași mici. petreceți momente frumoase prin fiecare atingere, sunet, formă, culoare și mișcare. aripile sunt jucării pentru dentiție. rotiți-l pe freddie și rotiți-i aripile. caracteristici principale: cap din pluș moale; aripile sunt ju..
33,47 Lei
Fără TVA:28,13 Lei
Producator: LAMAZE
lamaze- licuriciul freddie cu ventuza ora mesei este mai distractivă cu freddie! hai sĂ ne jucĂm...în așteptarea cinei. ventuză are prindere sigură. beneficii: - mișcare: copilul îndoaie și mișcă jucăria - dezvoltă simțul auzului: copilul ascultă mingea zornăitoare și aripile foșnit..
52,81 Lei
Fără TVA:44,38 Lei
Zornaitoare Catelul galagios Lamaze
Cel mai vandut
Producator: LAMAZE
catelul galagios este o jucarie vesela care incurajeaza explorarea; tesaturile sunt moi,colorate si interesante; daca ii apasati nasucul veți auzi sunetul pe care acesta îl scoate; are in labuta un os care fosneste; zornaielile si sunetele jucariei dezvolta simtul auditiv; jucaria este us..
39,42 Lei
Fără TVA:33,13 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)