Meniu
Coș de cumpărături

Fridolin

Tangram Fridolin in cutie metalica
Produs nou
Producator: Fridolin
Tangram din lemn in cutie metalica Tangram-ul, jocul pătratului magic este format din 7 figuri geometrice (2 triunghiuri mari, unul mediu și 2 mici, un paralelogram și un pătrat). Diferența dintre tangram și un puzzle normal este că, în timp ce la puzzle piesele sunt așezate într-un singur fel, după..
38,98 Lei
Fără TVA:32,75 Lei
Puzzle 3D Fridolin Galaxie 4
Produs nou
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată: +8 ani. Grad de dificultate: *** Jocuri de gândire in care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține..
47,98 Lei
Fără TVA:40,32 Lei
Puzzle 3D Fridolin Galaxie 2
Produs nou Lipsa stoc
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată: +8 ani. Grad de dificultate: **** Jocuri de gândire in care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conțin..
47,98 Lei
Fără TVA:40,32 Lei
Joc logic IQ din lemn de bambus Cristal 3D
Produs nou
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată: +8 ani. Grad de dificultate: **** Joc logic puzzle 3D. Scopul jocului este de a demonta și apoi a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența, indemanarea. Confecționat din lemn și materiale ..
54,98 Lei
Fără TVA:46,20 Lei
Joc logic IQ din lemn de bambus Atom 3D
Produs nou
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată: +8 ani. Grad de dificultate: *** Scopul jocului este de a demonta și apoi a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor ..
54,98 Lei
Fără TVA:46,20 Lei
Joc logic IQ din lemn bambus Double disk puzzle 3d
Produs nou
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată: +8 ani. Grad de dificultate: *** Joc logic puzzle 3D din lemn de bambus. Scopul jocului este de a demonta și apoi de a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gândire in care trebuie să dezlegi misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența, rabdarea si concentrarea. Con..
54,98 Lei
Fără TVA:46,20 Lei
Joc logic IQ din lemn bambus Ananas 3D
Produs nou
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată +8 ani. Grad de dificultate: **** Scopul jocului este de a demonta și apoi a monta la loc puzzle-ul. Jocuri de gândire în care trebuie să dezlegați misterul puzzle-urilor, dezvoltă perspicacitatea, inteligența. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor ..
54,98 Lei
Fără TVA:46,20 Lei
IQ Test Elibereaza inelul-1 IQ Test Elibereaza inelul-1
Produs nou
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată: + 8 ani. Grad de dificultate: **** Eliberează inelul -  Modele cu diferite grade de dificultate, care îți pun răbdarea și perspicacitatea la încercare.  După ce ai reușit, încearcă să îl aduci în poziția inițială pentru următorul jucător. Confecționat din lemn, metal, șnur și alt..
29,98 Lei
Fără TVA:25,19 Lei
Producator: Fridolin
Vârsta recomandată: +6 ani. Joc logic și de îndemânare- labirint cu bilă. Confecționat din lemn și materiale non-toxice conform reglementărilor EN71 & ASTM. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține piese mici ce pot fi înghițite. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane ad..
20,98 Lei
Fără TVA:17,63 Lei
Joc de memorie - Van Gogh Joc de memorie - Van Gogh
Lipsa stoc
Producator: Fridolin
Joc de memorie pentru adulţi, cu imagini din picturile Van Gogh. Confecționat din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani.  Producător: Fridolin, Germania   Caracteristici generale Greutate: 0.025 Kg Lungime: 5 cm Varsta: 9+..
25,98 Lei
Fără TVA:21,83 Lei
Producator: Fridolin
Cutiuță muzicală cu ilustrații pe ambalaj tablouri/imagini reprezentative din diferite epoci de artă, sau artiști renumiți. ATENȚIE: Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici ce pot fi î..
46,98 Lei
Fără TVA:39,48 Lei
Producator: Fridolin
Cutiuță muzicală tip flașneta cu ilustrație mozaic Gaudi. Melodie: "Free as the wind" Articol decorativ. Nu este o jucărie! Mecanismul este confecţionat din lemn şi metal, cutia este din carton. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici ce pot fi înghițite. Pericol sufocare. ..
46,98 Lei
Fără TVA:39,48 Lei
Afişare 1 - 12 din 269 (23 pagini)