Meniu
Coș de cumpărături

TOMY

Producator: TOMY
avionul load & go 2 în 1 din gama hide & squeak® îți lasă frâu liber imaginației! rezervă-ți locul și descoperă o moduri nemărginite de a te juca. cu o elice care se rotește și roți pentru deplasare la sol, acest avion acționat cu mâna are trei componente. secțiun..
68,00 Lei
Fără TVA:57,14 Lei
Producator: TOMY
autobuzul aventurilor cu ouă hide & squeak® este biletul copilului tău în cursa distracției! este plin de funcții interesante pe care cei mici le vor adora de fiecare dată când îl scot la o tură. începând de la vârsta de 12 luni, cei mici pot folosi autobu..
54,97 Lei
Fără TVA:46,19 Lei
Producator: TOMY
autobuzul supraetajat autobuzul are 4 etaje colorate care pot fi stivuite la înălțime sau cuibărite împreună. fiecare etaj are o culoare și un număr diferit, deci ideal pentru învățarea culorilor și numerelor. include un drăguț șofer  pui care scoate sunete.  autobuzul e..
66,39 Lei
Fără TVA:55,79 Lei
Producator: TOMY
lamaze- caracatita cu activitati totul începe cu pași mici beneficii: -  stimulează gândirea: părinții și bebelușii descoperă cele 9 activități - dezvoltă simțul auzului: capul caracatiței chițăie, iar tentaculele foșnesc - stimulează simțul tactil: bebelușul simte diferitele t..
72,63 Lei
Fără TVA:61,03 Lei
Producator: TOMY
adorbs este o gama de costume tip rochie/sort, de zane si printese, care sunt usor de imbracat. marime unica. varsta recomandata: 3 ani+Caracteristici:Tip Produs: Costum..
28,61 Lei
Fără TVA:24,04 Lei
Producator: TOMY
set cu 2 stilouri aquadoodle, unul cu vârf gros, celălalt cu vârf subțire. fără mizerie, doar apă. se folosește doar pe plașele din gama aquadoodle. folosiți doar apă curată. vârsta recomandată: 18 luni+Caracteristici:Gen: Unisex..
46,18 Lei
Fără TVA:38,81 Lei
Producator: TOMY
chitaie, se potrivesc, se stivuiesc si se prabusesc. celor mici le vor placea toate lucrurile pe care le pot face cu acest set.fiecare ou se sparge pentru a dezvalui un pui iar pentru copiii de 6 luni vor fi fascinati. fiind suficient de mici pentru ca mainile mici sa poata manui, celor mici le va p..
63,07 Lei
Fără TVA:53,00 Lei
Producator: TOMY
jucăria este ideala pentru a fi apucată și ținută de mânuțele mici ale copilului. flamingo are inel cu care poate fi prinsă de caruț, pătuț, scoica, multe texturi pentru explorat, culori aprinse și texturi diferite, chițăitoare. curățarea produsului se face spălându-l manual. nu se fol..
52,79 Lei
Fără TVA:44,36 Lei
Producator: TOMY
inelele ajută la dezvoltarea simțului tactil și a motricității fine. spălați înainte de utilizare. se răcește doar într-un frigider casnic, nu se pune în congelator. spalați în apă caldă cu săpun blând. clătiți cu apă curată. atenȚie! pentru a evita provocarea de răn..
36,00 Lei
Fără TVA:30,25 Lei
Producator: TOMY
mărgelele sunt fabricate din materiale durabile și non-toxice, au texturi în culori strălucitoare ca bebelușul să poată explora și sunt ideale pentru a fi apucate și ținute de către copil. jucăria ajută la dezvoltarea simțului vizual și tactil.  instrucțiuni de curățare: curățați cu sol..
14,85 Lei
Fără TVA:12,48 Lei
Producator: TOMY
jucăria are decorațiuni și texturi pe care copilul le poate explora. este ușor de apucat și ținut. dacă scuturați mărul veți auzi sunete de clopoței.  jucăria ajută la dezvoltarea simțului vizual și auditiv. instrucțiuni de curățare: spălați și curățați toate părțile cu rigurozitate îna..
36,65 Lei
Fără TVA:30,80 Lei
Producator: TOMY
crabul jack este confecționat din diverse materiale divers colorate care stimulează vederea, atingerea și dezvoltarea abilităților motorii. jucăria foșnește atunci când cel mic se joacă cu ea și acest fapt ajută la dezvoltarea auzului. unul dintre cele 2 membre este jucărie de dentiție, ajută ..
31,83 Lei
Fără TVA:26,75 Lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)