Jocuri de memorie si inteligenta

Jocuri de memorie si inteligenta

Comparare Produse (0)

Harta interactiva a lumii cu animale

O jucarie educativa pentru intraga familie!O voce prietenoasa indruma copilul pe parcursul fiecarei activitati, explicand sectiunile hartii si adresand intrebari cu privire la acestea.Activitatile din..

124,99 Lei Fără TVA: 124,99 Lei

Harta interactiva a lumii, bilingv, romana-engleza

Cu harta interactiva a lumii, copii vor afla lucruri uimitoare despre geografia lumii, intr-un mod interesant, ce le va capta atentia. Invatarea este progresiva, astfel incat detaliile vor fi memorate..

124,99 Lei Fără TVA: 124,99 Lei

Joc magnetic - Dame

Un joc de strategie care stimulează inteligența, spiritul de observație și gândirea strategică. Un joc potrivit atât pentru cei mici cât și pentru adulți.Fie că ești într-o călătorie cu trenul sau maș..

17,99 Lei Fără TVA: 17,99 Lei

Joc magnetic - Domino

Jocul conține: 28 de magnețiAșezare: Întoarceți toți magneții domino cu fața în jos și amestecați-i. Fiecare jucător alege cinci magneți și îi ține astfel încât ceilalți jucători să nu îi vadă. Magneț..

13,99 Lei Fără TVA: 13,99 Lei

Joc magnetic cu scari si serpi

Număr de jucători: 2-4Jocul conţine: 4 piese magnetice, 1 zar.Obiectivul jocului: să ajungeţi primul la spaţiul final din capătul tablei de joc...

17,99 Lei Fără TVA: 17,99 Lei

Joc magnetic- Sudoku cu forme geometrice

Număr de jucători: 1. Conține: 72 magneți,broșură cu 32 jocuriReguli: Trebuie respectate 3 reguli foarte simple:1. Fiecare rând trebuie să includă toate cele 6 forme, în oriceordine. Fiecare formă tre..

13,99 Lei Fără TVA: 13,99 Lei

Joc magnetic-Joc de memorie

Jocul este format din: 18 perechi de cărți magnetice pentru joc de memorie, tablă de joc.Obiectivul jocului: Găsiți cele mai multe perechi de cărți cu imagini care se potrivesc.Număr de jucători: 2-4 ..

17,99 Lei Fără TVA: 17,99 Lei

Joc magnetic-Lumea animalelor

Jocul este format din: 20 de piese magnetice de puzzle (10 puzzle-uri formate din câte două piese), tablă de joc.Obiectivul jocului: Identificarea și potrivirea animalelor cu locurile în care trăiesc...

27,99 Lei Fără TVA: 27,99 Lei

Lumea magnetilor - Ferma Animalelor

O experiență magnetică distractivăCompletează cunoștințele de zoologie ale copilului tău într-un mod distractiv.Ferma Animalelor – O experiență magnetică distractivă.Setul include o gamă largă de anim..

42,99 Lei Fără TVA: 42,99 Lei

Lumea magnetilor - Lumea Junglei - MOMKI

O experiență magnetică distractivăCei 21 de magneți cu ”Lumea Junglei” vor stârni cu siguranța nevoia de cunoaștere a celor mici și în același timp vor completa cunoștințele de zoologie ale copilului ..

42,99 Lei Fără TVA: 42,99 Lei

Lumea magnetilor - Numere magnetice

Învața-l pe copilul tău cifrele și aritmetica într-un mod creativ și distractiv. Cifrele Magnetice sunt frumos colorate și atractive. Cu ajutorul lor, primii pași în înțelegerea matematicii sunt o joa..

42,99 Lei Fără TVA: 42,99 Lei

Lumea magnetilor-Cand voi fi mare vreau - MOMKI

Acest puzzle magnetic conține 11 profesii. Fiecare profesie este reprezentată de o figurină specifică profesiei respective, iar fiecare figurină este alcătuită din trei parți. Descoperiți cele 3 piese..

40,99 Lei Fără TVA: 40,99 Lei

Savantul Trasnit - Magia Stiintei

20 de scamatorii ştiinţifice uimitoareVreţi să deveniţi instantaneu magician? Cum faceţi apa să dispară? Cum creaţi o vrajă astfel încât un ou să plutească? Cum lipiţi un balon de podea fără niciun fe..

20,99 Lei Fără TVA: 20,99 Lei

Savantul Trasnit- Iluzii optice

Când privim lumea din jurul nostru, ochii colectează informații pecare creierul le interpretează. Însă vedem noi cu adevărat realitateaașa cum este? Așa cum veți vedea în curând, uneori creierul nostr..

57,99 Lei Fără TVA: 57,99 Lei

Savantul Trasnit- Magnetii-minune

Despre această trusă:Magneții sunt distractvi, toată lumea ște asta. Dar atunci cândprivești lucrurile cu mai multă atenție și ai o perspectvă cu adevărat ștințifică, ghicești ce se întâmplă? Sunt și ..

57,99 Lei Fără TVA: 57,99 Lei
Afişare 1 - 15 din 21 (2 pagini)