Jucarii de baie

Jucarii de baie

Jucarii de baie

Comparare Produse (0)

Foca Sandy

Apasati butonul de pornire/oprire de pe spatele focii pentru a o porni/opri.Sandy va incepe sa dea din coada.Asezati mingea pe fruntea ei si priviti cum Sandy incepe sa invarta mingea cu botul.Aruncat..

92,99 Lei Fără TVA: 92,99 Lei

Hipopotamul cu pedale

Pune hipopotamul in cada si urmareste-l cum pedaleaza voios in timp ce canta "O Sole Mio", scotand baloane prin spatele pedalelor sale!Vârsta recomandată: 12 luni+Produsul funcționează cu 3 baterii de..

72,99 Lei Fără TVA: 72,99 Lei

Jucarie de baie -Corabia piratului Jack

Vârsta recomandată: 18 luni+Apăsați pe capul caracatiței! Să stropim! Turnați apă, iar roata se va învârti... sau trageți cu tunul de apă! Pământ la orizont! Oare ce putem vedea de pe catarg?Înainte! ..

70,99 Lei Fără TVA: 70,99 Lei

Jucarie de baie Fabrica de cornete cu spuma

..

87,99 Lei Fără TVA: 87,99 Lei

Jucarie de baie Tomy - Hide & Squeak

Sa facem cunostinta! Suntem jucariile de baie de care ai nevoie ca baita sa se transforme intr-o adevatara distractie.Arunca-ne in cada si sa inceapa distractia. Nu avem nevoie de baterii. Suntem plin..

36,99 Lei Fără TVA: 36,99 Lei

Jucarie de baie Tomy, Caracatite care se invartesc si stropesc

Copiilor le plac jucariile care se invartesc si lucrurile care stropesc. Cu aceasta jucarie copilul le are pe amandoua. Parte albastra a jucariei, care se invarte, va perimite sa il atasati de cada, d..

76,99 Lei Fără TVA: 76,99 Lei

Jucarie de baie- Broasca testoasa cu pui

Strangeti puii de broscute si stropiti cu apa. Priviti sub carapace si sortati diferitele forme. Puii de broscuta pot fi lipiti de peretele baii datorita ventuzelor. Potriviti culorile broscutelor cu ..

64,99 Lei Fără TVA: 64,99 Lei

Jucarie de baie- Caracatite

O insula plutitoare, viu colorata, cu mama caracatita si 8 puisori colorati diferit (cu piuitori) care se lipesc de peretii cazii sau de faianta.Fiecare pui de caracatita are un numar care se potrives..

67,99 Lei Fără TVA: 67,99 Lei

Jucarie de baie- Catelul care vasleste

Catelul care vasleste este o jucarie de baie care va distra copiii si adultii in timpul baii.Urmariti cum vaslele se scufunda fie pe o parte, fire pe cealalta a barcutei.Pentru a incepe, invartiti-i c..

64,99 Lei Fără TVA: 64,99 Lei

Jucarie de baie- Elefantul Rudi

Cânt și stropesc atunci când mă strângi. Elefantul Rudi iubește să arunce cu apă. Strânge-l de burtică și îl vei auzi cum cantă.Mod de funcționare: a) Scufundați-l în apă și strângeți-l de burtică. Ac..

79,99 Lei Fără TVA: 79,99 Lei

Jucarie de baie- Meduza

Baia de fiecare seara devine distractiva pentru copilasi, cu aceasta jucarie de baie. Apa turnata in meduza curge asemanator dusului, oferind multa clipe distractive.Varsta recomandata: 12 luni+Curata..

68,99 Lei Fără TVA: 68,99 Lei

Jucarie de baie- Racheta

Ridic-o din apa si se va transforma intr-o fantana de apa.Roteste butonul si alege functiunea dorita.Poate fi utilizata in baie sau la piscina, iar distractia e garantata.Vârsta recomandată: 12 luni+D..

56,99 Lei Fără TVA: 56,99 Lei

Jucarie de baie- Vapor cu motor

Porniti in aventura cu ajutorul vaporasului de la Tomy.Curatarea produsului: stergeti produsul cu solutie antibacteriana sau cu servetele antibacteriene...

87,99 Lei Fără TVA: 87,99 Lei

Pinguinul Peryn

Umpleti rezervorul cu apa si gel de dus.Imi place sa ma joc in spuma. Trageti maneta si acopera-ma cu spuma.Rotiti butonul pentru a cadea in cada si pentru a stropi.Vârsta recomandată: 18 luni+..

81,99 Lei Fără TVA: 81,99 Lei

Testoasa cantareata

Jucarie baie in forma de broasca testoasa care inoata si canta, purtand un costum de baie in dungi, va aduce multa distractie si rasete orei de baie. Roteste cheita de pe carapacea sa pentru a-I face ..

78,99 Lei Fără TVA: 78,99 Lei
Afişare 1 - 15 din 16 (2 pagini)