Jocuri si jucarii educative

Vizualizare grilă:
Lipsa stoc

Adevar sau provocare- Outdoor

(0)
21,99 Lei
Instrucțiuni:Urmează să vă bucurați de un joc unic. Veți auzi și demasca secrete personale stânjenitoare și veți face și vedea lucruri nebunești.Iată cum se procedează:Grupați jucătorii într-un cerc s..

Flori si fructe 3D din argila - MOMKI

(0)
33,99 Lei
Include 4 culori: roșu, albastru, galben și verde.- Ușoare- Moi- Se usucă rapid- Flexibile după uscare- Se realizează cu mare atențieCONȚINUT:- 4 cutii cu argilă- 1 vas- 6 forme- 4 seturi de flori, ra..
Lipsa stoc

Joc Domino Finding Dory din lemn - BRIMAREX/ DISNEY

(0)
18,99 Lei
Dimensiunile ambalajului : 14,5 x 5 x 8 cm28 elementePentru copii > 3 ani..
Lipsa stoc

Joc Tomy, Piratul gadilicios

(0)
74,99 Lei
Alăturați-vă Piratului Gâdilicios în noua sa aventură în căutarea comorii!Puneți-vă picioarele în butuc și încercați să rezistați gâdilăturilor.Cu cât veți rezista mai mult fără să râdeți, cu atât veț..

Jucarie interactiva Momki, Speedy Doc

(0)
67,99 Lei
Un joc de familie cu peste 500 de subiecte pentru distractie nelimitata!Speedy Doc conduce jocul si decide ce urmeaza. Fii pregatit pentru surprizele sale!Speedy Doc te provoaca...sa stii cate ttie si..

Jucarie Momki, Lulu Broscuta Buclucasa

(0)
64,99 Lei
Petreceti clipe minunate alaturi de Broscuta Lulu.Lulu este gata sa devina cea mai buna prietena a copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani.In interiorul cutiei veti gasi: o broscuta buclucasa, 5 ..

Megasketcher, tablita de scris magnetica

(0)
104,99 Lei
Megascketcher încurajează și dezvoltă imaginația și instinctul de a desena și a scrie al copilului oferind ore întregi de distracție.Caracteristici: conține  4 ștampile cu diferite forme; are un ..

MR MOUTH

(0)
73,99 Lei
Gura va alege un jucator si ii va spti ceva la ureche. Acest jucator este imitatorul. Trebuie sa ii faci pe ceilalti jucatorui sa ghiceasca pronuntand numai sunete, fara cuvinte, fara gesturi. Daca ci..

NAME IT

(1)
100,99 Lei
Vreti sa va testati cunostintele din cultura pop? "Name It" este jocul potrivit! Jocul contine peste 400 de intrebari audio care va testeaza cunostintele in legatura cu diverse melodii, coloane sonore..
Lipsa stoc

Nisip modelabil natur

(0)
16,99 Lei
Beneficii pentru copii:- dezvoltare senzorială- stimulează creativitatea și imaginașie- încurajează sociabilitatea- învățare prin joc- terapie prin jocul cu nisip- un mediu de joacă fară limite- stimu..
Lipsa stoc

Papusa cu articulatii- Zana

(0)
13,99 Lei
CONȚINE: - 3 păpuși - 6 planșe din carton - 3 bețișoare din hârtie - 6 autocolante - 1 punguță cu splinturi - 1 fișă cu instrucțiuni..
Lipsa stoc

Plastilina colorata Momki, 6 rezerve

(0)
17,99 Lei
O interpretate artstica a basmului clasic Pinocchio.Intra in lumea minunata a basmului cu ajtorul acestui puzzle.Contine24 piese...

Să îmbracăm păpusile

(0)
30,99 Lei
Conținut:- 4 păpuși din carton- 1 foaie cu autocolante- 3 panglici- 4 șervețele dantelate- 20 de nasturi- 1 lipici- 8 creioane colorate..

Să învățăm alfabetul - MOMKI

(0)
36,99 Lei
Continut:- 26 de cartonașe- 26 litere din EVA- 4 markere..

Să învățăm să croșetăm

(0)
45,99 Lei
Conținut:- pâslă pre-tăiată- fire colorate- ac pentru croșetat- accesorii- ac de siguranță- instrucțiuni..
Afişare 1 - 15 din 23 (2 pagini)